00
0
No products in the cart.

Shopping Cart

Albanian Gin Premium

Albanian Gin Premium

50.00€

Sold By: Troja Distillery

Pije alkoolike e pastër dhe e kthjellët, me karakter të fortë dhe aromë dalluese  të përftuar nga kokrrat e dëllinjës. Fruti prej të cilit është bërë kjo pije ka veti antioksiduese që ndihmon në luftimin e infeksioneve, sëmundjeve të zemrës dhe përmirëson qarkullimin e gjakut. 

Pesha neto: 1200 ml

(Available)
Quantity

SKU:MA-23-LIQU1

Categories:Wine & Spirits, Hot Promotions, Gifts

Share:

Pure and clear alcoholic beverage, with strong character and distinctive aroma obtained from juniper berries. The fruit from which this drink is made has antioxidant properties that help fight infections, heart disease and improve blood circulation. 

Neto wheigt: 120 ml


Add your review

Please login to write review!

Please purchase the product for a review!

Looks like there are no reviews yet.