00
0
No products in the cart.

Welcome to Made in Albania Online Shopping Store!

Shopping Cart

9 Products found

View

Albanian Gin Premium
Hot
Albanian Gin Premium

Sold by: Troja Distillery

(0)
Pije alkoolike e pastër dhe e kthjellët, me karakter të fortë dhe aromë dalluese  të përftuar nga kokrrat e dëllinjës. F...
Gin Aladin
HotNew
Gin Aladin

Sold by: Troja Distillery

(0)
Raki dëllinje, botërisht e njohur si GIN, a krijuar për të sjellë ndërthurjen e kulturës perëndimore të haresë, me eleme...
Albanian Gin
HotNew
Albanian Gin

Sold by: Troja Distillery

(0)
Pije alkoolike e pastër dhe e kthjellët, me karakter të fortë dhe aromë dalluese  të përftuar nga kokrrat e dëllinjës. F...
Vërnjak Authochtonus
New
Vërnjak Authochtonus

Sold by: Troja Distillery

(0)
Vërnjak nga rrushi. Prodhuar nga Troja Distillery ne nder të dy kollosëve të historisë dhe patriotizmit shqiptar Ismail...
Raki Arre Klasike
New
Raki Arre Klasike

Sold by: Troja Distillery

(0)
Raki e cilësisë kulmore, me aromë natyrale të frutave të thata të arrës, të cilën, mjeshtri i artit të distilimit nga Ra...
Raki Arre Premium
HotNew
Raki Arre Premium

Sold by: Troja Distillery

(0)
Raki e cilësisë kulmore, me aromë natyrale të frutave të thata të arrës, të cilën, mjeshtri i artit të distilimit nga Ra...
Vërnjak "At Gjergj Fishta"
New
Vërnjak "At Gjergj Fishta"

Sold by: Troja Distillery

(0)
Vërnjak i prodhuar në Rahovec, kryeqytetin e nënprodukteve të rrushit në Kosovë. Ka ngjyrë të mbylltë karameli, i butë s...
Vërnjak "Papa Albani"
HotNew
Vërnjak "Papa Albani"

Sold by: Troja Distillery

(0)
Raki Dardhe  E prodhuar në Rahovec, kryeqytetin e Rakisë në Kosovë. Me ngjyrë të mbylltë qelibari, e butë si mëndafshi,...
Vërnjak "Lekë Dukagjini"
New
Vërnjak "Lekë Dukagjini"

Sold by: Troja Distillery

(0)
Pije shqiptare prodhuar nga “Troja” Distillery, me seli ne Rahovec te KosovesNjë buqetë ekzotike e vanilës dhe kremit të...