00
0
No products in the cart.

Shopping Cart

Vërnjak "At Gjergj Fishta"

Vërnjak "At Gjergj Fishta"

30.00€

Sold By: Troja Distillery

Vërnjak i prodhuar në Rahovec, kryeqytetin e nënprodukteve të rrushit në Kosovë. Ka ngjyrë të mbylltë karameli, i butë si mëndafshi, me tone
të lehta ëmbëlsie dhe me një përfundim të aromës tipike të ftoit, lehtësisht citrik. Në qiellzë të lë shijen e mjaltës së gështenjës dhe bajameve të pjekura, krejt të mbështjella në shijen e ftonjve të pjekur mirë. I përftuar nga ftonjtë e përzgjedhur me kujdes, të kultivuar në kushte natyrore. I ambalazhuar në një shishe unike, pas një vjetërsimi në fuçi lisi, për të paktën pesë vite, rekomandohet për raste shumë të veçanta.

Pesha neto: 1200 ml

(Available)
Quantity

SKU:MA-23-VKCA3

Categories:Wine & Spirits, Hot Promotions, Gifts

Share:

Produced in Rahovec, Kosova’s capital city of Pgrapes. Its dark caramel color gives it a silky smoothness with light tones of sweetness
and lightly citric, ending up in typical quince aroma. The taste of chestnut honey and ripe almonds, all covered in completely ripe quinces is 
left on the palate. Made by carefully selected quinces cultivated in natural conditions. Packaged in a unique bottle, after being aged in oak barrels for at least five years, it is recommended for very special occasions.

Neto weight: 1200 ml


Add your review

Please login to write review!

Please purchase the product for a review!

Looks like there are no reviews yet.