00
0
No products in the cart.

Shopping Cart

Resin clock
Resin clock
Resin clock
Resin clock
Resin clock

Resin clock

60.00€

Sold By: Handmade by JOGES

Nje ore totalisht me resin. Baza eshte me diameter 40 cm dhe nje trashesi prej 0.6 cm. 

Akrepat dhe numrat jane prej materjali plex. Ngjyrat mund te kombinohen ne baze te ambjentit tuaj

(Available)
Quantity
Share:

Ore muri


Add your review

Please login to write review!

Please purchase the product for a review!

Looks like there are no reviews yet.

Related products