00
0
No products in the cart.

Welcome to Made in Albania Online Shopping Store!

Shopping Cart

17 Products found

View

Handmade bag red edition
HotSale
Handmade bag red edition

Sold by: Handmade by JOGES

(0)
Nje cante punuar me rruaza e cila vjen ne set se bashku me nje papion i cili mund te perdoret si aksesore per floket ose...
Resin clock
HotSale
Resin clock

Sold by: Handmade by JOGES

(0)
Ore me resin me baze druri. Diametri 30 cm por mund te personalizohet dhe ne permase me te madheNgjyrat vijne ne nuancat...
Resin clock
HotSale
Resin clock

Sold by: Handmade by JOGES

(0)
Nje ore totalisht me resin. Baza eshte me diameter 40 cm dhe nje trashesi prej 0.6 cm. Akrepat dhe numrat jane prej mate...
Abazhur me resin
HotSale
Abazhur me resin

Sold by: Handmade by JOGES

(0)
Abazhur totalisht me resin . Lule te thara dhe copeza luleje
Resin clock
HotNew
Resin clock

Sold by: Handmade by JOGES

(0)
Nje ore me resin dizenjuar me gure. Diametri 50 cm me 1.6cmGold aksesore. Mund te personalizohet sipas deshires
Resin clock
HotSale
Resin clock

Sold by: Handmade by JOGES

(0)
Ore me resin dhe gure natyral. Diamteri i ores eshte 35 cm.Mund te personalizohet ne ngjyrat e ambjentit tuaj
Mozaik bag
HotNewSale
Mozaik bag

Sold by: Handmade by JOGES

(0)
Nje cante mozaik bardh e zi
Crop top pearls
HotNew
Crop top pearls

Sold by: Handmade by JOGES

(0)
a crop top made entirely with pearls. decorated on the back with a gold chain. Ideal for evenings.can be customized acc...
Pearls bag handmade
HotNewSale
Pearls bag handmade

Sold by: Handmade by JOGES

(0)
Whitte pearls bag. All handmadeLarge size for phoneEvening bag
Cristal bag
HotNew
Cristal bag

Sold by: Handmade by JOGES

(0)
This is a cristal handmade bag with gold metal handleThe cristals are gold mixed with sky cristals
Pearls handmade bag
HotNewSale
Pearls handmade bag

Sold by: Handmade by JOGES

(0)
Mixed pearls bagSize medium
Crochet handmade
HotNewSale
Crochet handmade

Sold by: Handmade by JOGES

(0)
A handmade crochet bag made with rafiaIs a large bag
Handmade bag
HotNewSale
Handmade bag

Sold by: Handmade by JOGES

(0)
This is a handmade bag with pearls 4 mmIs a medium size
Handmade cristal bag
HotNewSale
Handmade cristal bag

Sold by: Handmade by JOGES

(0)
Cristal bag. Made with cristals dark blue
Cristal bag
HotNewSale
Cristal bag

Sold by: Handmade by JOGES

(0)
Handmade bag.Made with cristal white and dark blue