00
0
No products in the cart.

Shopping Cart

Verë Merlot me etiketë të personalizuar

Verë Merlot me etiketë të personalizuar

18.00€

Sold By: Kantina Aulona

Verë Merlot nga vreshtat e Kantinës “Aulona”.  E stazhonuar ne fuci lisi, garanton cilesi dhe shijeJ ua ofrojmë edhe me etiketë tjetër të personalizuar sipas dëshirës. 14% alkol
Viti 2020

(Available)
Quantity

SKU:MA-23-YVIKV

Categories:Food & Drink, Wine & Spirits, Hot Promotions

Share:

Add your review

Please login to write review!

Please purchase the product for a review!

Looks like there are no reviews yet.