00
0
No products in the cart.

Welcome to Made in Albania Online Shopping Store!

Shopping Cart

4 Products found

View

Vere Merlot
New
Vere Merlot

Sold by: Kantina Aulona

(0)
MERLOT - Vere e kuqe e thelle rubini.Arome e shijes intesive e frutave te thata. E kultivuar rreth kodrave Tre Vllazer V...
Vere Chardonay
New
Vere Chardonay

Sold by: Kantina Aulona

(0)
ChardonayVere nga vreshtat e Kantines Aulona.
Verë Kabërnet
New
Verë Kabërnet

Sold by: Kantina Aulona

(0)
MERLOT - Vere e kuqe e thelle rubini.Arome e shijes intesive e frutave te thata. Prodhuar nga vreshtat e Kaninës “AULONA...
Verë Merlot me etiketë të personalizuar
New
Verë Merlot me etiketë të personalizuar

Sold by: Kantina Aulona

(0)
Verë Merlot nga vreshtat e Kantinës “Aulona”.  E stazhonuar ne fuci lisi, garanton cilesi dhe shijeJ ua ofrojmë edhe me...