00
0
No products in the cart.

Shopping Cart

Magnet me pamje qytetesh
Magnet me pamje qytetesh
Magnet me pamje qytetesh
Magnet me pamje qytetesh
Magnet me pamje qytetesh
Magnet me pamje qytetesh

Magnet me pamje qytetesh

5.00€

Sold By: MamiMeMua

Shiten magnete te printuara dhe plastifikuara te qyteteve te ndryshme te Shqiperise.

Disa qytete jane stok, te tjera duhen porositur te pakten 1 dite para.

mund te beni edhe foto te te dashurve tuaj dhe ti keni kujtim ne frigoriferin ose diku tjeter ku mund te qendroje magneti.

(Available)
Quantity
Share:

Add your review

Please login to write review!

Please purchase the product for a review!

Looks like there are no reviews yet.